Hvorfor velge SYKES?


SYKES har globalt over 30 års erfaring med outsourcing av kundeservice, teknisk support og salg via telefon. Som en del av en verdensomspennende organisasjon og med 20 års erfaring i Norden, har vi styrken og kompetansen som kreves for å levere den eksakte og optimale løsningen Dere trenger. I tillegg har vi mulighet til å ekspandere denne løsningen utenfor Norges grenser til andre land i Norden eller andre deler av verden når det er behov for det.

Vi har fleksibiliteten som Din bedrift trenger, vi håndterer volumsvingninger over dagen og mellom sesongene. Vi har løsninger tilpasset alle, uansett om Din kundeservice har 3 eller 3 000 inkommende samtaler pr. dag. Glem heller ikke at vi kan hjelpe Dine kunder på alle de nordiske språkene, uansett volum.

God kundeservice har en pris – vår er den beste!

Vi er overbeviste om at vi kan utføre din bedrifts kundeservice/support med høyere kvalitet og mer kostnadseffektivt enn din nåværende løsning. At du dessuten slipper personalansvar, investeringer i teknologi, samt får mer tid til bedriftens kjernevirksomhet, er en bonus du får med på kjøpet.

Kontakt oss allerede i dag så lover vi å forandre Din bedrifts framtid.

Copyright © Sykes Enterprises Norway AS